YouTube

ul. Milusińskich 2

Bielsko-Biała

sklep@carpmix.pl

tel: 33 816 10 43

Pn - Pt: od 9:00 do 17:00

Sob: od 9:00 do 13:00

Facebook
Instagram
Twitter
CarpTV.pl
Zobacz więcej filmów

Kulki nie dipowane

Newsletter

Producenci

Kulki proteinowe Lastia Robin Red by Haith`s

LSTRR

Nowy produkt

Pierwsze kulki LASTIA które powstały w oparciu o Robin Red firmy Haith's, jeden z najbardziej łownych atraktorów w historii przynęt karpiowych. Słonawo-pikantny smak z nutką pieprzu sprawia iż kulki proteinowe Lastia Robin Red reagują w wodzie tak aby przyciągnąć jak największe okazy.

Więcej szczegółów

Oczekiwanie na dostawę

39,00 zł brutto

Najtańsze opcje dostawy:

Odbiór w Carpmix: Darmowy

Kurier GLS do 10 kg: 13,50 zł

Towar na zamówienie, prosimy o kontakt

Kupując ten produkt otrzymasz 3 pkt. karty klienta.


Opis

Waga700 g
Średnica20 mm

Więcej informacji


Kulki Robin Red zostały stworzone w oparciu o jeden z najbardziej łownych składników w historii wędkarstwa karpiowego, produkowanym we współpracy z firmą Haith's - właścicielem patentu na Robin Red. Znakomicie spisują się przez cały rok, niezależnie od temperatury wody. Słonawo-pikantny smak z nutką pieprzu sprawia iż kulki proteinowe Lastia Robin Red reagują w wodzie tak aby przyciągnąć jak największe okazy.

Wszystkie kolekcje kul proteinowych i innych produktów firmy Lastia składają się całkowicie z NATURALNYCH komponentów i pozbawione są jakichkolwiek sztucznych konserwantów i dodatków.

Wielu producentów chcąc przedłużyć okres przydatności, stosuje syntetyczne składniki do konserwowania kul proteinowych, gdyż jest to najtańsza i najprostsza, a zarazem najczęściej stosowana praktyka. Konserwowanie kulek ma zapobiegać efektowi działalności bakterii, rozkładających proteiny na proste aminokwasy, zapobiegając tworzeniu się szkodliwych i niebezpiecznych mikotoksyn oraz pleśni. Za sprawą użytych w konserwantach i aromatach związków chemicznych przynęta jest mniej chętnie pobierana przez karpie a powtarzalność brań mizerna. Produkty Lastia zawierają naturalne konserwanty własnej receptury.



« Wstecz